מחיקת החשבון שלך ב־Barmaris Studio
יש להזין את כתובת האימייל של החשבון שלך. אנחנו נשלח לך קישור כדי לאשר שהחשבון שייך לך – שום דבר לא יימחק לפני האישור.
מה קורה
- האישור נעשה באמצעות הקישור שנשלח לך באימייל. הוא עובד במשך 60 דקות, פעם אחת.
- החשבון שלך מתוזמן למחיקה, ואנחנו מנתקים אותך מכל המכשירים. במשך 7 ימים עדיין אפשר לשמור עליו: יש להתחבר לאפליקציה ולבחור ב"שמירה על החשבון שלי".
- אחר כך החשבון, הפרופיל, התמונות, הסרטונים, הפוסטים וכל שאר המידע שלך שנשמר אצלנו נמחקים. עותקים בגיבויים שלנו נמחקים תוך 35 ימים.
מינוי שנרכש ב־App Store או ב־Google Play מנוהל שם – מחיקת החשבון לא מבטלת אותו.
רשומות שהחוק מחייב אותנו לשמור, כמו רכישות, נשארות בלי השם או כתובת האימייל שלך.
יש לך את האפליקציה? אפשר למחוק את החשבון גם שם: הגדרות ← מחיקת החשבון.
שאלות, או שאין לך יותר גישה לכתובת האימייל הזו? אפשר לכתוב לכתובת privacy@barmaris.com.