ଆପଣଙ୍କ Barmaris Studio ଆକାଉଣ୍ଟ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ
ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟର ଇମେଲ୍ ଠିକଣା ଲେଖନ୍ତୁ। ଆକାଉଣ୍ଟଟି ଆପଣଙ୍କର ବୋଲି ନିଶ୍ଚିତ କରିବା ପାଇଁ ଆମେ ଏକ ଲିଙ୍କ ପଠାଇବୁ — ଆପଣ ନିଶ୍ଚିତ କରିବା ପୂର୍ବରୁ କିଛି ଡିଲିଟ୍ ହେବ ନାହିଁ।
କ’ଣ ହୁଏ
- ଆମେ ଇମେଲରେ ପଠାଉଥିବା ଲିଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଆପଣ ନିଶ୍ଚିତ କରନ୍ତି। ଏହା 60 ମିନିଟ୍ ପାଇଁ, ଥରେ କାମ କରେ।
- ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ଡିଲିଟ୍ ପାଇଁ ନିର୍ଦ୍ଧାରିତ ହୁଏ ଏବଂ ସବୁ ଡିଭାଇସରୁ ଆପଣଙ୍କୁ ସାଇନ୍ ଆଉଟ୍ କରାଯାଏ। 7 ଦିନ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଆପଣ ଏହାକୁ ରଖିପାରିବେ: ଆପରେ ସାଇନ୍ ଇନ୍ କରି “ମୋ ଆକାଉଣ୍ଟ ରଖନ୍ତୁ” ବାଛନ୍ତୁ।
- ତା’ପରେ ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ, ପ୍ରୋଫାଇଲ୍, ଫଟୋ, ଭିଡିଓ, ପୋଷ୍ଟ ଏବଂ ଆପଣଙ୍କ ବିଷୟରେ ଆମେ ରଖିଥିବା ଅନ୍ୟ ସବୁକିଛି ଡିଲିଟ୍ ହୁଏ। ଆମ ବ୍ୟାକଅପରେ ଥିବା କପିଗୁଡ଼ିକ 35 ଦିନ ମଧ୍ୟରେ ଲିଭାଇ ଦିଆଯାଏ।
App Store କିମ୍ବା Google Play ମାଧ୍ୟମରେ କିଣାଯାଇଥିବା ସବସ୍କ୍ରିପସନ୍ ସେଠାରେ ପରିଚାଳିତ ହୁଏ — ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ଡିଲିଟ୍ କଲେ ତାହା ବାତିଲ ହୁଏ ନାହିଁ।
ଆଇନ ଅନୁଯାୟୀ ଆମକୁ ରଖିବାକୁ ପଡ଼ୁଥିବା ରେକର୍ଡ, ଯେପରିକି କ୍ରୟ, ଆପଣଙ୍କ ନାମ କିମ୍ବା ଇମେଲ୍ ଠିକଣା ବିନା ରହେ।
ଆପ୍ ଅଛି କି? ଆପଣ ସେଠାରେ ମଧ୍ୟ ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟ ଡିଲିଟ୍ କରିପାରିବେ: ସେଟିଂସ → ଆକାଉଣ୍ଟ ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ।
ପ୍ରଶ୍ନ ଅଛି, କିମ୍ବା ସେହି ଇମେଲ୍ ଠିକଣାକୁ ଆଉ ପ୍ରବେଶ ନାହିଁ? privacy@barmaris.com ଠିକଣାକୁ ଲେଖନ୍ତୁ।