Radera ditt konto hos Barmaris Studio

Ange e-postadressen till ditt konto. Vi skickar en länk så att du kan bekräfta att kontot är ditt – inget raderas innan du har bekräftat.

Adressen som du loggar in med. Om du loggade in med Apple och dolde din e-postadress, använd den privata vidarebefordringsadress som Apple har skapat för Barmaris Studio.

Så går det till

  1. Du bekräftar med länken som vi skickar till dig via e-post. Den fungerar i 60 minuter, en gång.
  2. Ditt konto schemaläggs för radering och du loggas ut överallt. I 7 dagar kan du fortfarande behålla det: logga in i appen och välj ”Behåll mitt konto”.
  3. Sedan raderas ditt konto, din profil, dina foton, videor, inlägg och allt annat vi lagrar om dig. Data i våra säkerhetskopior raderas inom 35 dagar.

Ett abonnemang som har köpts i App Store eller Google Play hanteras där – om du raderar ditt konto avslutas inte abonnemanget.

Uppgifter som lagen kräver att vi sparar, till exempel köp, finns kvar utan ditt namn eller din e-postadress.

Har du appen? Då kan du också radera ditt konto där: Inställningar → Radera konto.

Har du frågor eller kommer du inte längre åt den e-postadressen? Skriv till privacy@barmaris.com.