Barmaris Studio hesabını sil
Hesabının e-posta adresini gir. Hesabın sana ait olduğunu onaylaman için bir bağlantı göndereceğiz — sen onaylamadan hiçbir şey silinmez.
Neler olur
- Sana e-postayla gönderdiğimiz bağlantıyla onaylarsın. Bağlantı 60 dakika boyunca ve bir kez çalışır.
- Hesabın silinmek üzere sıraya alınır ve her yerde oturumun kapatılır. 7 gün boyunca hesabını hâlâ koruyabilirsin: uygulamaya giriş yap ve “Hesabım kalsın” seçeneğine dokun.
- Ardından hesabın, profilin, fotoğrafların, videoların, gönderilerin ve hakkında sakladığımız diğer her şey silinir. Yedeklerimizdeki kopyalar 35 gün içinde silinir.
App Store veya Google Play’den satın alınan bir abonelik orada yönetilir — hesabını silmek aboneliği iptal etmez.
Satın alımlar gibi yasanın saklamamızı zorunlu kıldığı kayıtlar, adın ya da e-posta adresin olmadan saklanır.
Uygulama sende var mı? Hesabını orada da silebilirsin: Ayarlar → Hesabı sil.
Sorun mu var ya da o e-posta adresine artık erişemiyor musun? privacy@barmaris.com adresine yaz.